Куче глътна диамант за $ 20 000

Куче глътна диамант за $ 20 000

В бижутериен магазин куче глътна диамант за $ 20 000 .

Златният ретривър Соли от град Роквил, щата Мериленд, получи най-скъпия обяд в живота си, предаде РИА "Новости".
Любимецът на бижутера Джордж Кофман глътна трикаратов диамант, изпуснат от клиент на пода. Кофман и съдружникът му Робърт Роузин се опитали да извадят скъпоценния камък на стойност 20 000 долара от устата на кучето, но закъснели. Соли спешно бил откаран при ветеринаря, който посъветвал собственика да се довери на природата и да изчака завръщането на диаманта по естествен път.
Караул
Цели три дни Джордж непрекъснато ходил по петите на кучето и събирал всичко, което падало от задните му части. Сега разбирам как са се чувствали хората по време на треската за злато, шегува се бижутерът. Най- накрая търпението му било възнаградено и по време на една разходка Соли се разделил с камъка в стомаха си. Джордж измил старателно диаманта и го върнал на собственика му. Въпреки неприятностите, които му причинил златният ретривър, той бил възнаграден с голямо количество кучешки лакомства.
Прецедент
Не толкова късметлии се оказаха при аналогичен случай британският принц Уилям и приятелката му Кейт Мидълтън, припомни НюзРу.уа. Кокер- шпаньолът на Кейт глътнал антикварните обички с бисери, които принцът и подари по случай рождения и ден. Младата жена много се притеснила, когато не могла да намери скъпия дар. Когато споделила с Уилям, той се разсмял и я посъветвал да изчака обичките да се появят в изпражненията на кучето Ото. Така и станало, но се оказало, че Кейт вече не може да носи скъпите бижута- кокер-шпаньолът ги сдъвкал със зъби, преди да ги погълне.

в. Телеграф, вторник 16 март 2010 година
снимка: интернет
Избрани сайтове диамант

Най-актуални страници диамант

  • HYDRAFACIAL: ВЛАЖНО ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМААБРАЗИО повече » ...

  • Септемврийски празници в Лондон 21.09.2019г. повече » ...

  • Какви подаръци желаят най - много жените? 10 - те най!