Вино-полезно да знаем за виното

• Червените вина се пият със стайна температура. Добре е да отворите бутилката един час преди консумация, за да може виното да "диша".
• Белите вина и розето се сервират охладени и се препоръчва да се отварят непосредствено преди консумация.
• Ако имате намерение да предложите на гостите си различни вина, помнете, че по правило бялото се сервира преди червеното, а сухото - преди сладкото.
• Идеалната чаша за вино побира между 180мл. и 240 мл. и е извит навътре ръб, който позволява задържане на аромата.
• Най-неподходящото място за съхраняване на вино е кухнята, защото там обикновено е по-топло от необходимото. Хладилникът също не върши работа, тъй като температурата в него пък е прекалено ниска.


Избрани сайтове преди

Нови интернет страници преди

  • Гледай в интернет! Проучване

  • Ekskurzii .Biz - Почивка и Екскурзии На път за морето

  • ГЕОГРАФСКИ СВЯТ Туристически агенции: Светът на Вашите мечти Коледа във Виена

  • Най-актуални страници преди

  • Кои 11 дестинации трябва да посетим преди да изчезнат? Изчезващи дестинации

  • 8 неща, който трябва да свършим преди да тръгнем на път за морето На път за морето

  • Коледа във Виена повече » ...