« назад


Кучето - Когато женската ще става майка

Раждането за женското куче е духовно обогатяване. В това няма съмнение, но то не бива да означава, че трябва да превърнете вашата кучка в разплодно животно. Тъй като, противно на неправилното разбиране, оплождането не подобрява здравето на женската, не предотвратява евентуални възпаления на матката, нито удължава живота и. Освен това майчинството в никакъв случай не изключва по- късни прояви на мнима бременност и мнимо майчинство. Илюзия е, че може а се печелят пари от раждането на малки кученца.
   Развъждането не означава събиране на кучката със самец, като мнозина "развъждащи кучета" го правят. Развъждането означава по- скоро усилия по отношение качеството на породата.
   Ако двойка кучета направят сватба против волята ви, веднага се обърнете към ветеринарния лекар. Нежеланата бременност може да се прекъсне с инжекции. Решението дали да станете родители на кучета или не- зависи от вас самите. Трябва да сте наясно, че с кучешкото поколение вашата работа в къщи се увеличава неимоверно.
   Във всеки случай, преди да пристъпите към това, са необходими доста познания за сексуалността на вашето куче.А, само с вода ли? Измиване на плац Измиване. Плац измиване. Тук не става въпрос да набивате крак... А, сапунката е от нас Юнал09.   повече » www.unal09.com 

All Rights Reserved, ZooHit 2008, Sofia / условия на ползване / контакти