« назад


Кучето - Когато женската ще става майка

Раждането за женското куче е духовно обогатяване. В това няма съмнение, но то не бива да означава, че трябва да превърнете вашата кучка в разплодно животно. Тъй като, противно на неправилното разбиране, оплождането не подобрява здравето на женската, не предотвратява евентуални възпаления на матката, нито удължава живота и. Освен това майчинството в никакъв случай не изключва по- късни прояви на мнима бременност и мнимо майчинство. Илюзия е, че може а се печелят пари от раждането на малки кученца.
   Развъждането не означава събиране на кучката със самец, като мнозина "развъждащи кучета" го правят. Развъждането означава по- скоро усилия по отношение качеството на породата.
   Ако двойка кучета направят сватба против волята ви, веднага се обърнете към ветеринарния лекар. Нежеланата бременност може да се прекъсне с инжекции. Решението дали да станете родители на кучета или не- зависи от вас самите. Трябва да сте наясно, че с кучешкото поколение вашата работа в къщи се увеличава неимоверно.
   Във всеки случай, преди да пристъпите към това, са необходими доста познания за сексуалността на вашето куче.Измиване. Плац измиване. Тук не става въпрос да набивате крак... А, сапунката е от нас Юнал09.   повече » www.unal09.com 

All Rights Reserved, ZooHit 2008, Sofia / условия на ползване / контакти