« назад


Тялото на кучето

Познаването на кучето е също толкова важно, колкото и на характера му. Още в древния Египет са правени опити за промяна на външността на кучето чрез развъждане. Успоредно с културното развитие се развива и специализираното развъждане на кучето. Променят се цветът и типът на козината- от напълно скрития от козина бобтейл до безкосменото голо мексиканско куче. Козината бива къса или дълга, къдрава или мека, твърда или на кичури. Създадени са кучета с крака на дакел, ловни кучета с увиснали уши и елегантни хрътки. Развъдени са страховити пазачи като фила бразилиеро, както и любезни и котнактни кучета като пуделите. Чрез развъждане на птичарите почти бил отнет инстинктът към умъртвяване, а на пастирските кучета ловният инстинкт. Днес съествуват почти 400 породи с най- различни качества, сред които хората могат да изберат желаната от тях.
Въпреки външните различия, строежът на скелета и на вътрешните органи е еднакъв.Как да избера моята рокля за сватбата??? Кои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и коя стои най-добре на тялото Ви!   повече » www.ruminabg.com 

сватбени рокли Асеновград Как да избера моята рокля за сватбата??? Кои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и коя стои най-добре на тялото Ви!
сватбени рокли Как да избера моята рокля за сватбата??? Кои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и коя стои най-добре на тялото Ви!

All Rights Reserved, ZooHit 2008, Sofia / условия на ползване / контакти