« назадЕзикът на тялото на кучето
Във всеки случай езикът на тялото на кучето е по- важен от издаваните звуци. Тъй като неговите звуци може да бъдат разбрани само във връзка с физическия израз. При това трябва да се обърне внимание преди всичко на ушите, опашката, козината и мимиката.

Ръмжащото куче с изправени уши и силно изпъната назад опашка, със силно извити нагоре устни и настръхнала козина сигнализира готовност за нападение.
Основно правило: Всичко, което прави кучето да изглежда по- голямо, означава заплаха, например повдигането на опашката, изправянето на ушите или настръхването на козината. Кучето, което е страхливо и готово да се подчини, се държи точно обратно- то се снижава, ушите се опъват назад, опашката се подвива, козината се приглажда.
Необходимо е да се направи уговорката, че при някои породи езикът на тялото е по- труден. Това се отнася например за кучетата с висящи уши- басет, кучетата, които крият лицето си под козината- бобтейл, или онези, които имат безизразно лице- доберман или бултериер.
Как да избера моята рокля за сватбата??? Кои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и коя стои най-добре на тялото Ви!   повече » www.ruminabg.com 

сватбени рокли Асеновград Как да избера моята рокля за сватбата??? Кои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и коя стои най-добре на тялото Ви!
сватбени рокли Как да избера моята рокля за сватбата??? Кои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и коя стои най-добре на тялото Ви!

All Rights Reserved, ZooHit 2008, Sofia / условия на ползване / контакти