Заек- Най-големият заек в света!

Избрани НОВИНИ от пресата за Вас... - Най- големият заек в света!

Нов световен рекорд за големина успя да постави едва 12-месечен пухкав питомец от Съсекс, Великобритания. Домашният любимец на семейство Грант тежи повече от 19 килограма, а на ръст е голям колкото трима свои връстници!

"Ралф има невероятен апетит, може да изяде килограм моркови само за един ден. Децата на съседите ни непрекъснато идват на гости, за да го гушкат и да си играят с него. За да го привличат в забавите си, неспирно го тъпчат със зеленчуци", разказва собственичката на зайчето гигант Полин Грант.
Тя разказва, че за необичайния размер на питомеца е виновна неговата майка- Ейми, която е известна като едно от най-едрите зайчета в света. За нещастие пухкавелката починала преди 5 месеца и така оставила рекорда в ръцете на наследника си. Малкият Ралф обаче отсрамил рода си, като успял да бие размерите както на майка си, така и на баща си- анголецът Роберто. Самият Роберто също дълго време удържал постижението си като най- голям заек с цели 17 килограма и 94 см.
"Ралф сега е само на годинка и продължава да расте с огромни темпове. Нямам и най- малка представа колко още ще порасне с този си апетит и ген!", гордее се с питомеца си Полина. Тя е убедена, че любимецът и ще успее да бие настоящото си постижение, като качи заветните 20 килограма.
Ралф е поне три пъти по-дълъг от своите връстници...
в. Уикенд, брой 8 /328/ Година VIII

Снимки и подобни страници: Гиганстки заек вдигна на крак полицията в Кентърбъри  actualno.com
Избрани сайтове килограма