Глутница озверели псета

Избрани НОВИНИ от пресата за Вас... - Телеграф каза:Наше куче по-силно от лъва

Глутница озверели псета са разкъсали част от животните в столичния зоопарк. До седмица - две съставът ще бъде попълнен с нови.

Явно за пореден път ще счупим някакъв своеобразен рекорд, който не само че е неготивен, но дори няма да ни отреди място сред тези на Гинес. Ще се окаже, че нашите кучета могат да се мерят по плячка с царя на животните- лъва. Така че след като известният от детството ни лъв Орфей почина, на негово място може да бъдат изложени някои от тези кучета.
Може пък именно те да вземат да ни прочуят. В Китай например не знаят що е то бездомно куче. Току-виж си поискали няколко за тамошната зоологическа градина. Ако пък те станат хит и всички зоокътове в Китай направят поръчка за някакви си 300 000 кучета, ще вземем накрая дори да решим един от най-големите си проблеми. И то дори по цивилизован начин, а не както в момента някои "съвестни" граждани се опитват.
Ясно е, че кучетата са прегладнели и тъй като нямали какво да ядат, инстинктът при тях е заговорил и те са го задоволили. Те не са виновни и това няма кой да го оспори. Въпросът е, че не е нормално в европейска, цивилизована уж столица да се случва такова нещо.
Да може така лесно да се проникне в зоопарк, който е главен атракцион, да има толкова безпризорни кучета и толкова време да не може да се реши толкова наболял проблем.
Изображението се намира на адрес: razkritia.com
*

Избрани сайтове кучета

 • Анималия - храни и аксесоари за вашите домашни любимци Анималия - храни и аксесоари за вашите домашни любимци, зоохрани, кучета, котки, птици, рибки, гризачи, зооборса на едро и дребн ...

 • Най-актуални страници кучета

 • Септемврийски Празници в Родопите! повече » ...

 • Възлов участък остана без пешеходни пътеки

 • Ски пакети Зима 2018/19 - среден сезон повече » ...

 • Най-нови обяви

 • Искам да се запозная с жена от 46 до 53 години
  На 58 години съм и до себе си искам даи имам мъжко момиче.Да сме взаимозаменяеми

 • Ню Фреш ООД - Експертът в прогонването на вредителит
  Ню Фреш ООД предлага в онлайн магазина си www.NewFresh.org множество изпитани ре