Крава ритна Сара Джесика Паркър

Крава ритна звезда от *Сексът и градът*..

Крава ритна звезда от *Сексът и градът*..

Холивудската прима Сара Джесика Паркър претърпяла неприятен инцидент по време на снимките на филма "Къде покриха Морган?", съобщи сайтът Contactmusik.com. Звездата от "Сексът и градът" била ритната от крава, докато се опитвала да я издои. Режисьорът решил да остави злополучната сцена, за да стане филмът по-комичен.
Неопитната Паркър, която цял живот е живяла сред небостъргачите, трудно се справила със сценария и животното усетило колебанието и. И си отмъстило. "Не се сърдя на кравата-сподели актрисата преди премиерата на филма, който скоро ще гледаме и у нас.- Тя не е виновна. Аз съм  градско чедо и никога не съм си мечтала да яздя кон, да доя крава или да стрелям с пушка. Бях принудена да върша всичко това, защото цял живот съм си мечтала да партнирам на Хю Грант! А изкуството изисква жертви!"
На екрана двамата играят съпрузи от Ню Йорк, които стават свидетели на убийство и са преследвани от наемен убиец. Програма за защита на свидетелите ги праща в планината в щата Уайоминг, където те започват съвършено нов живот, различен от градския. Сара Джесика Паркър се научава да дои крави дори с цената на /истински/ ритник. Хю Грант пък се сблъсква с мечока гризли Барт.
в. Kaufland 04.01.2010
Избрани сайтове Паркър