Дайте втори шанс на дивите животни - нова кампания на Спасителния център

Дайте втори шанс на дивите животни - нова кампания на Спасителния център

Регистрирайте се за участие в семинара, организиран от Лукрат по повод Световния ден на ползваемостта и станете част от каузата!

Семинарът "Световен ден на ползваемостта в България 2009" подкрепя кампания на Спасителен център за диви животни "Зелени Балкани".

Кампанията "Втори шанс за дивите животни" цели набиране на средства за лечение, рехабилитация и отглеждане на бедстващи диви животни, постъпващи на лечение в спасителния центъра през зимата. Много от тях са защитени видове, жертва на бракониери. Други са пострадали от студа и липсата на храна.

Семинарът се организира от "Лукрат", лидер в областта на ползваемостта за България, и е част от международната верига събития World Usability Day. Посланието и провокацията са проектиране на лесни за използване информационни технологии, достъпни за хората и едновременно с това щадящи ресурсите на планетата.

Топ имена от ИТ бранша, ще споделят опит, практики и идеи по темата ползваемост. Борил Караиванов, Георги Варзоновцев, Еленко Еленков, Методи Дреновски и Огнян Младенов са някои от лекторите, които можете да видите и чуете на живо.

Регистрирайте се и станете част от каузата! Пет процента от стойността на всяка регистрация се отделят за кампанията "Втори шанс за дивите животни".

 Лица за контакти:
Христина Клисурова, Спасителен център за диви животни - моб. тел. 0886570053, е-mail: hhristova@greenbalkans.org
Ангелина Иванчева, "Лукрат" - моб. тел. 0886 455 623, еmail: angelina@lucrat.net
Избрани сайтове животни

  • Анималия - храни и аксесоари за вашите домашни любимци Анималия - храни и аксесоари за вашите домашни любимци, зоохрани, кучета, котки, птици, рибки, гризачи, зооборса на едро и дребн ...