Откриха панаира на домашните любимци

Избрани НОВИНИ от пресата за Вас... - В Пловдив откриха панаира на домашните любимци

В Пловдив откриха панаира на домашните любимци

Пловдив. От 30 октомври до 1 ноември в палата 8 на панаирния комплекс в Пловдив се провежда уникалното за Балканите събитие ЗОО РЕВЮ 2009, съобщиха от панаира. Десетото издание на Панаира на домашните любимци беше открито от Александър Константинов, заместник-кмет на община Пловдив, който определи изложбата като добро съчетание на бизнес и приятни емоции.
“Тази изложба, като всички други, организирани от панаира, ще се радва на много посетители и ще създаде нови възможности за бизнес”, каза в приветствието си към изложителите и гостите Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив. Андон Тодоров, председател на Киноложко дружество - Пловдив, което е съорганизатор на проявата, обърна внимание на акцентите в изложението – изложби на кучета, котки, гълъби, канари, папагали, представяне на питони и други влечуги, тарантули, декоративни рибки, гризачи, екзотични растения , храни и аксесоари за домашни любимци.
С голям интерес се очакват специализираните екстериорни киноложки изложби за титлите С.А.С. и С.А.С.І.В. – на 31 октомври и 1 ноември, в които кандидатите ще бъдат оценявани от съдии от България, Полша, Норвегия, Германия, Словения.
Панаирният комплекс очаква хиляди гости от цялата страна, които в събота и неделя, освен ЗОО РЕВЮ, могат да посетят и изложението ЦВЕТНА ЕСЕН 2009 в палата 4 и поредното издание на Италианския фестивал на красотата в палата 2.
Агенция Фокус


Сподели във facebook


Избрани сайтове Пловдив

  • СтиманиВижън- Фото и видео услуги, сватбена фотография, видеозаснемане на сватби Стимани Вижън- фото-видео услуги. Видеозаснемане, фото за сватба, видео за сватба. Сватбен видеооператор и сватбен фотограф в ...

  • Нови интернет страници Пловдив

  • ГЕОГРАФСКИ СВЯТ Туристически агенции: Светът на Вашите мечти Истанбул между Европа и Ориента (от София и Пловдив) - 3 нощувки

  • СтиманиВижън- Фото и видео услуги, сватбена фотография, видеозаснемане на сватби Пакетни цени ФОТО И ВИДЕО

  • Най-актуални страници Пловдив

  • Сватбен фотограф и видео оператор - пакетни цени за фото и видео Пакетни цени ФОТО И ВИДЕО

  • Абитуренти Абитурентски бал 18

  • Абитуренти Абитурентски бал 17