Домашни любимци - плачеща болонка

Здравейте! Аз съм Чарли! VIP

Здравейте!
Аз съм Чарли!   :))) И съм плачеща болонка...

Източник: Люси и Иво Александрови, гр.Берковица

Роден съм на 16.12.2004г. Аз съм "плачеща болонка" - снежнобял, пухкав и много, ама много очарователен.. и мъничко глезен :)  Но съм истински мъжага - скоро навършвам 5 годинки!!!
Роден съм в семейството на породисти бели плачещи болонки! От малък, както казах, съм си глезен! Ние сме двама братя и две сестри! Аз съм 3-ти. Като малък, моята мама Люси ми взимаше храна от бебешката кухня. Много ме обича и много ме цунка! Обичам да ме масажират по гърба, врата и крайниците. Хъркам, когато спя :( ... Но моята приятелка ще свикне.

Имам си доведена сестричка. Тя е хамстер. Казва се Мишана. С нея не сме в добри отношения. Само се караме кой ще гушка мама и аз я гоня! Обичам да ям пилешко бутче, а ненавиждам хрупалките. Но някой път се налага да ги ям... Излизам когато си поискам и нямам вечерен час!
Търся си още приятели и гаджета чрез сайта на Zoohit.bg, защото това е най-добрия сайт за нас -животните! Тук в сайта е и моят приятел и личен доктор - д-р Анатоли Тодоров! Когато ми е лошичко, ходя при него с удоволствие, защото там не ме боли! И... редовно си спазвам датите за профилактични прегледи и ваксини. Спазваме и съветите, които той дава на мама и тати, за да бъда здрав и силен!  :))
За ваше сведение аз съм от гр.Берковица. И съм голям късметлия и много щастлив! Имам си собствена къща /с голям двор и много растения/ и кола (форд мондео).... и най- миличките мама и тати, така че за мен не е проблем от кой край на света ще е моето приятелче! Дааа....- Паля и тръгвам!
И още за мен - обичам да пия бира с шоколадови бисквитки, обичам много да се къпя и най-много обичам да спя под завивката с тати. :)
За приятелчетата, които са ме харесали - Ами хайде да се запознаем!
Оставям на разположение моите контакти и скайп в офиса на Зоо Хит.
Пишете ми!
Звънете ми!
Очакам Ви!
С обич: Чарли......и вижте малко от стотиците ми снимки:
Избрани сайтове много

Нови интернет страници много

  • Кристал Блу Центробежни помпи за вода

  • Най-актуални страници много

  • Какви подаръци желаят най - много жените? 10 - те най!

  • Центробежни повърхностни помпи за вода FORAS Центробежни помпи за вода