В еко парк *Приказката*...

Актуални новини - В еко парк *Приказката*.......

Тийм билдинг в Еко парк *Приказката*

Еко парк *Приказката* се намира във Врачански балкан на около 100км от София и 15км от пещера Леденика.

Към момента , за 6 месеца , сме проведели тиймбилдинг на над 25 големи фирми от страната, и 2 фирми от чужбина. 

Мероприятията са проведени както самостоятелно от нашите екипи , така и съвместно с екипите на специализирани фирми за провеждане на тиймбилдинг и обучение и подбор на кадри.

В парка се предлагат следните съоръжения и атракции : пейнтбол , АТВ-писта за офроуд , стрелба с лъкове и въздушно оръжие , миниголф , горски боулинг , алпийска стена , въжен тролей , алпийски въжени градини на височина 4 и 8 метра , скок с бънджи махало , езда на магарета и возене в магарешка каручка, точен шут . За посетителите е изграден зоокът , музеен кът на старите занаяти ,детски кът с люлки и пързалки за най-малките, лятно кино със сцена и 120 места ,  кафене с 50 места и барбекю с 55 места с голяма дървена табла за игра и волейболно игрище . Горското барбекю предлага възмост за провеждане на фолклорни програми и приготвяне на традиционни български ястия. 

Екипът от аниматори и инструктори, обслужващи всички дейности , е преминал различни курсове и школи за добиване на нужните квалификации.

В партньорство се ползват професионални екскурзоводи- историци , преводачи ,психолози ,  фолклорни и танцови състави .

В Парк “Приказката” са изградени и специализирани съоръжения само за екипна работа , игри и задачи.

Различните по дейност , големина и географско разположение фирми , могат да проверят ловкостта , издръжливостта , бързата реакция и сплотеността на своите екипи. 

Добрите резултати и впечатления на участниците , доведоха до планиране и изпълнение на следващи разширени мероприятия и извън територията на Увеселителния парк.

Екипа на парк “Приказката”  предлага разширена програма за тийм билдинг , Извън Парка се предлагат : спускане с 6-местни надуваеми лодки (рафтинг) по течението на река Искър , влизане в необлагородени пещери , спускане с въже (рапел) по 60-метров водопад , конна езда – понита и големи коне , лов и фотолов , стрелба с ловна пушка по летящи порцеланови панички , поход по две екопътеки , 1, 3 до 6 дневни   лагери в Парка и Врачанския Балкан  , посещение на археологически разкопки с водач-историк , пейнтбол и стрелба с лъкове в планината , планинско ориентиране и много други развлекателни мероприятия.

Сътрудничеството с хотелите и други бази за настаняване , дава възможност за ползване и на оборудвани конферентни зали за провеждане на стандартни фирмени обучения.

Работим както по единични задания , така и по дългосрочни договори със специализирани фирми за обучение на фирми и тийм билдинг.

В състояние сме да организираме и изпълним различни задания , по отношение на сложност , екстремност и тематична насоченост .

www.prikazkata.com


Сподели във facebook


Избрани сайтове фирми

  • Олимпия- транспортна фирма лидер в превоза на течни химически вещества и опасни „Олимпия“ ЕООД е една от водещите лицензирани транспортни фирми в България. Основана през 1998 г с над 20 години опит компанията ...

  • Дограма Чех-пласт Чех-пласт - производител на немска PVC и алуминиева дограма Rehau. Чех-пласт е фирмата, която внедрява новите технологии на догр ...

  • Нови интернет страници фирми

  • Максофт - интернет решения за бизнеса За фирмата

  • Най-актуални страници фирми

  • Фирми плащат такса на гробищата

  • Над 10 фирми искат да ремонтират обекти във Враца

  • Олимпия- лицензирана транспортна фирма- контакти, адрес, телефон Контакти