»зверг погребва живи животни

»збрани Ќќ¬»Ќ» от пресата за ¬ас... - »зверг погребва живи животни

¬ дълбока шахта в –усе, изверг погребва живи животни. јгонизиращи кучета драскали по стените, за да изл€зат.

»зверг хвърл€ без милост живи кучета в дълбока шахта в покрайнините на –усе. Ќещастните животинки умирали в страшна агони€ от липсата на въздух, тъпчейки се едно на друго. ѕосле върху трупчетата им били хвърл€ни още живи четириноги.
Ќа тайното гробище случайно се натъкнала русенката ћари€на »ванова. “€ живее в крайни€ квартал "„ародейка" в един от последните блокове. ¬ петък извела пинчера и боксера си на разходка, но решила да търси по- отдалечено м€сто, където питомците и да потичат.
—кимтене
Ќа стотина метра от последни€ блок 205 чула жално скимтене. “о € насочило към шахта, ко€то едва се виждала от високите треви.  огато жената погледнала вътре, не пов€рвала на очите си.
¬ърху множество трупове на умрели кучета лаели с последни сили две едномесечни палета. ћари€на се смразила още повече, когато по стените на ц€лата шахта вид€ла безброй следи от ноктите на агонизиращите животни, които да последно се мъчили да се освобод€т от зловещата клопка. ƒосетила се, че нещастните четириноги са хвърл€ни живи.
—адизъм
—коро новината за зловещото гробище се пръснала из квартала. ’ората подозират, че садистичната про€ва е дело на един човек с болна психика.  апацитетът на гробището скоро щ€л да се изпълни от труповете. Ќикой от живеещите наблизо не е чул скимтене, за за се отзове на помощ на нещастните четириноги.
ѕри тази жега едно животно може да лае е да бъде активно в дупката не повече от час, затова никой нищо не е чул, коментират ветеринари от –усе. ќт обезводн€ване жизнените сили на животното намал€вали и то бавно гаснело, без да може да издаде и звук.
 отки
“ова не е първи€т акт на жестокост към бездомни животни в –усе. ¬ началото на годината възрастен изверг улав€ше котки, изкормваше ги и хвърл€ше трупчетата им на детски площадки. “ака се заговори, че в –усе живее котешки€т ƒжак »зкормвача. ƒруг бе пронизал със стрела от арбалет бездомно коте, което по чудо бе спасено.
∆анета …орданова,
в. “елеграф, 19 юли 2009 г.


—подели във facebook


»збрани сайтове шахта