Къде кълве

Къде кълве /11.07.-17.07.2009/

/11.07.-17.07.2009/

Язовир "Камчия"
Каракуда
Страхотни емоции можете да изживеете, ако се потопите сред живописната природа на язовир "Камчия". Печелившите позиции в момента са около устието на водоема в близост до село Манолич. На дълбочина от около 3 метра излизат предимно каракуди. Сред тях се хващат и маломерни шаранчета, които трябва да се връщат обратно.

Язовир "Широка поляна"
Кефал
Един от най-живописните язовири у нас "Широка поляна" в момента се отчита повече от добре. По традиция началото на юли е най-доброто време за риболов в Родопите. Активни са едрите кефали във водоема. Могат да се търсят по всякакви методи- плувка, дъно, спининг, муха. Доста добре кълват също и бабушките.

Река Струма
Морунаш

Изненадващо по река Струма в района на Благоевград се завъртяха пасажи от едри морунаши. Те налитат стръвно на бял червей или на троха. Най-добри резултати се получават на задържане, затова е добре да ловим с щека и плувка тип "близалка". Захранката също е важен компонент- нужно е да добавим глина, за да я утежним.

Язовир "Огоста"
Платика
Най-сетне платиките в язовир "Огоста" се раздвижиха.Рибите са с тегло до половин килограм. Потърсете ги по дълбоките брегове в близост до стената на водоема. Удачен е риболовът с мач или фидер на дълбочина около 5-6 метра. Задължително е захранването, а за стръв използвайте комбинация от бял и червен червей.

в. Уикенд, бр.28 /296/ Година VII


Сподели във facebook


Избрани сайтове добре

Нови интернет страници добре

  • Технически колеж - Казанлък Мисията ни е: Добре подготвени инженерни специалисти

  • Най-актуални страници добре

  • Истанбул между Европа и Ориента (от София и Пловдив) - 3 нощувки повече » ...

  • Истанбул между Европа и Ориента (от Плевен, В.Търново и Габрово) - 3 нощувки повече » ...

  • Поддръжка на Facebook страници Поддръжка на Фейсбук страници