Народни поверия за забогатяване

Избрани за Вас... - Народни поверия за забогатяване

Ако искате да забогатеете, при това колкото се може по-бързо, не трябва да пренебрегвате народната мъдрост, заложена в поверията за парите. Предлагаме ви полезна информация, която ще ви помогне както да запазите и да умножите наличните си пари, така и да привлечете много повече.

Ако искате да се радвате на отлично финансово благосъстояние, вие в никакъв случай не трябва да бързате да харчите получената заплата за един ден. Според поверието, вие дори не трябва да броите получените пари! Просто трябва да си ги занесете у дома и да им дадете възможност те да “пренощуват” там. Едва след това можете да ги преброите и харчите.
Казват, че парите привличат повече пари към себе си. Затова си запазете най-едрата банкнота и не я харчете в продължение на една година. Познавачите заявяват, че колкото по-дълго я пазите у дома си, толкова повече пари ще привлечете.
Използвайте червения цвят – това е силен начин за привличане на пари. Затова най-добре е вашето портмоне да бъде червено. А за да засилите действието на поверието, носете в портмонето си хартия с червен цвят.
Създайте си навика всеки път на излизане от дома си да оставяте до огледалото в антрето банкнота, така че тя да се отразява в огледалото. Това ще помогне за умножаването на вашите пари дори във ваше отсъствие.
Вие можете да извлечете полза и от това, ако сте взели от някого пари назаем. Връщайте парите сутрин, а не вечер, и тогава вашите пари ще се множат. Парадоксално е, но поверията препоръчват по-често да даваме и по-рядко да вземаме пари назаем
Съществува поверие, което свързва многото пари с новия месец. Според него, в самото начало на новия месец, вие трябва да подрънкате с монети. И тогава вашето благосъстояние ще расте едновременно с месеца.
Трябва да се отнасяте много внимателно с парите, които се намират във вашето портмоне. Те трябва да са добре подредени във възходящ или низходящ ред, т.е. според тяхната стойност.
Според друго доста популярно битово поверие, ако искате да привлечете повече пари в къщата си, вие трябва да поставяте метлата с дръжката надолу.
Друго необичайно поверие ни съветва, когато прибираме в гардероба зимните си дрехи, да поставяме в джобовете по няколко дребни монети. Само че внимавайте джобовете да не са скъсани!

Какво може да изплаши парите и да ги отдалечи от вас? Ако искате да привличате повече пари към себе си, вие:

1. Не трябва да свирите с уста в помещението.
2. Не трябва да събирате трохите от масата с ръка.
3. Не трябва да допускате в дома ви да капе кранът на чешмата – едновременно с падащите капки ще изтича и вашето богатство.
4. Ако съседката ви помоли за малко сол или хляб, не й давайте – в противен случай вашето богатство ще изтече към съседите.
5. Не трябва да харчите всичките си пари в портмонето – оставете си поне една малка част.
6. Не трябва да броите или да давате пари назаем вечер или в понеделник, и не трябва да взимате пари назаем във вторник – това води до безпаричие.
7. Не трябва д вдигате от земята дребни монети - вие можете да изгубите не само парите си, но и здравето.
8. Не трябва да оставяте на масата празни бутилки, ключове или шапки.

actualno.com


Сподели във facebook


*

Избрани сайтове трябва

Нови интернет страници трябва

 • Ekskurzii .Biz - Почивка и Екскурзии На път за морето

 • Какво? .Net Диабет

 • Най-актуални страници трябва

 • Росен Добрев: Новата канализация ще предотврати свлачищните процеси в Оряхово

 • Курсове по компютърна грамотност за начинаещи: Windows, Word, Excel, Internet Начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet

 • Ускорени курсове за начинаещи: Windows, Word, Excel, Internet Интензивен курс за начинаещи

 • Най-нови обяви

 • ФОТОТАПЕТИ Стига с тези стандартни размери на тапети, които
  Стига с тези стандартни размери на тапети, които трябва допълнително да изрязват

 • Искам да се запозная с жена от 46 до 53 години
  На 58 години съм и до себе си искам даи имам мъжко момиче.Да сме взаимозаменяеми

 • Камериерки - Холандия
  За голям хотел в област Лимбург, Холандия търсим камериер/ки и, които имат разго