Музикален фестивал край река Марица

Актуални новини -

Фестивалът на открито ще е на 22-24 Май

В деня на биологичното разнообразие 22 май, близо до Пловдив ще стартира музикален фестивал на открито. Фестивалът ще се проведе под патронажа на Зелени Балкани и с подкрепата на Tuborg.

Мястото на събитието са помпените станции на южния бряг на Марица близо до Пловдив, в посока Пазарджик.

Музикалните стилове, които фестивалът ще представи са Goa , Full-On , Psy-Prog , Dark , Ambient & Chill-Out. Освен повод за забавление за любителите на модерна музика, мероприятието цели да обърне вниманието на младите хора към проблемите на околната среда. Организаторите са избрали живописната местност, за да напомнят на всички посетители за великолепното природното богатство, с което разполагамесъвсем близо до града и към което носим пряка отговорнст дори, когато се забавляваме.
Програмата ще започне и ще завърши с почистване на околността от отпадъци, а от 21.30ч. на 22 май екип на Зелени Балкани ще запознае публиката с любопитни факти относно река Марица и нейното огромно значение като биокоридор и воден ресурс за над 2 млн.души.

Тъй като тази година Световният ден на биологичното разнообразие е посветен на борбата с инвазивните видове, посетителите на фестивала ще бъдат запознати и с някои от най-разпространените инвазивни растения и животни в района на река Марица и гр. Пловдив.

За допълнителна информация:
http://trancebg.com/forum/index.php?showtopic=1044

Карта с местонахождението на помпените станции:
http://img10.imageshack.us/img10/4137/opanairlocation.jpg

Флаер: http://img144.imageshack.us/img144/9049/flaer.jpg


Сподели във facebook


Избрани сайтове Марица