
Продукти:
3 супени лъжици олио; 1 чаена лъжичка оцет; 1 супена лъжица доматено пюре; 1 кафена лъжичка сол; няколко зрънца черен пипер; дафинов лист; полуготов фасул;кисели краставички; полуготов грах; чушка печена.
Начин на приготвяне:
Нареждате рибата в бурканче 0,400-0,500мл. с тези добавки по горе и се вари 2 часа. Най- вкусна за консумация минимум след месец. Става всякаква риба като каракуда, червеноперка, шаран. Най- добра с бяла риба /сулка/ или амур над 2-3 килограма.
Приятно приготвяне на всички!
Избрани сайтове Рибна
-  Рибна консерва 
-  Налага се реинтродукция на дивия заек в Родопите  
Гръцки крави унищожават чушки и домати в Община Кирково /20.11.2008/ яз. Синята река Ловният сезон за водоплаващи птици Заедно можем повече Баснята