Рибник-шаран

Рибник

Продукти:
1 кг. шаран, 300 г. лук, 200 г. орехови ядки, 80 мл. растително масло, магданоз, девесил, сол на вкус.

Начин на приготвяне:
Шаранът се почиства, измива, посолява отвън и отвътре. Пълни се с плънка от задушен лук, смесен с ореховите ядки и подправките и отворът се зашива. Пече се в намазана с масло тавичка, като отстрани може да се постави още нарязан лук, смесен с домати и подправки. Пълненият шаран може да се увие в кора, разточена от обикновено тесто за обреден хляб. Рибникът се пече в гореща фурна около 30 минути.
в. Уикенд




*

Избрани сайтове шаран

Най-актуални страници шаран

  • Fish Lake Koi 5000 мл