« назад


Рибник

Продукти:
1 кг. шаран, 300 г. лук, 200 г. орехови ядки, 80 мл. растително масло, магданоз, девесил, сол на вкус.

Начин на приготвяне:
Шаранът се почиства, измива, посолява отвън и отвътре. Пълни се с плънка от задушен лук, смесен с ореховите ядки и подправките и отворът се зашива. Пече се в намазана с масло тавичка, като отстрани може да се постави още нарязан лук, смесен с домати и подправки. Пълненият шаран може да се увие в кора, разточена от обикновено тесто за обреден хляб. Рибникът се пече в гореща фурна около 30 минути.
в. Уикенд


Избрани сайтове Рибник-шаран

+ Рибен кебап + Шишчета от хек + Млечна салата с пушена риба + Пълнен толстолоб в тесто + Кефал по гръцки + Риба с къри и бяло вино + Филе от риба + Шаран в тесто + Варена пъстърва с кисели краставички + Рибник + Никулденска пита + Шаран на черно + Пълнен шаран + Риба на пара с моркови + Джинджифилова риба + Салата от риба с маруля + Предястие от мариновани рибки + Рибна консерва + Запеканка от бяла риба с картофи + Риба с пикантен сос + Салата с риба тон и маргаритки + Сьомга със сини сливи + Панирани миди + Пълнен шаран в тесто + Рецепта за Никулден + Риба на тиган + Оризова салата със скариди + Печена скумрийка във фолио + Задушена риба с ядки + Пастет от риба тон + Рибени кюфтета + Суши + Ципура на фурна + Салата с авокадо и скариди + Пикантна рибена супа + Салата от калмари със зелен чили винегред + Редена зеленчукова салата със скариди + Паеля с морски дарове + Шаран по селски - рецепта + Бяла риба в сол + Хапки с риба тон + Студена пица с пушена сьомга + Рибен кебап с филе от морска риба + Бяла риба със зеленчуци на фурна + Сьомгова пъстърва чистена и печена
All Rights Reserved, ZooHit 2008, Sofia / условия на ползване / контакти