Варена пъстърва с кисели краставички

Варена пъстърва с кисели краставички

Необходими продукти:
750 гр. пъстърва, 1 л. вода, 1 ч.ч. червено вино, 2 моркова, 1/2 глава целина, 1 глава лук, 1 буркан кисели краставички, магданоз, 50 г.масло, сол на вкус.

Приготвяне:
Изчистете и измийте рибата. Сложете да заври водата с виното. Прибавете морковите, целината и лука. Щом заври бульонът, посолете го на вкус и пуснете рибата. Варете я на слаб огън 30 минути. Извадете я след това в чиния, поръсете я със ситно нарязаните кисели краставички и магданоз и я попарете със запърженото масло. Гарнирайте я със сварени картофи и букетчета от магданоз.
в. Уикенд




*

Избрани сайтове кисели

Най-актуални страници кисели

  • VENUS LEGACY 4D™- апарат за борба с целулит и отпусната кожа Venus Legacy

  • 15-те най-вредни храни на трапезата Най-вредните храни

  • Близо 100 килограма отпадъци събра мобилен пункт