Варена пъстърва с кисели краставички

Варена пъстърва с кисели краставички

Необходими продукти:
750 гр. пъстърва, 1 л. вода, 1 ч.ч. червено вино, 2 моркова, 1/2 глава целина, 1 глава лук, 1 буркан кисели краставички, магданоз, 50 г.масло, сол на вкус.

Приготвяне:
Изчистете и измийте рибата. Сложете да заври водата с виното. Прибавете морковите, целината и лука. Щом заври бульонът, посолете го на вкус и пуснете рибата. Варете я на слаб огън 30 минути. Извадете я след това в чиния, поръсете я със ситно нарязаните кисели краставички и магданоз и я попарете със запърженото масло. Гарнирайте я със сварени картофи и букетчета от магданоз.
в. Уикенд




Избрани сайтове кисели

Най-актуални страници кисели

  • Биоревитализация на кожата Биоревитализация

  • За Каучук АД - информация за дружеството и сертификати За Нас

  • Ценова листа 2019! SWEP е динамично развиваща се международна компания в областта на отоплението.Много от водещите производители влагат топлообменници SWEP в своите термопомпи и чилъри - CIAT, Yor Представяне на SWEP