Намериха мобилен телефон /01.03.2009/

в стомаха на риба

Бизнесмен, който изгубил мобилния си телефон на плажа, бил изненадан, когато седмица по-късно получил вест, че "Нокиа"-та му е намерена в стомаха на риба треска, пише в. "Сън". Още по-удивителен се оказал фактът, че апаратът работи, въпреки че е престоял една седмица в стомаха на рибата.

Андрю Чийтъл играел с кучето си на плажа и не усетил кога телефонът се е изплъзнал от джоба му. Бизнесменът решил, че мобифонът му е отнесен в морето и е безвъзвратно загубен.

Два или три дни след това той продължил да звъни на номера си, но без резултат, и се отказал от търсенето. Седмица по-късно обаче, докато си купувал нов апарат, звъннал мобилният телефон на приятелката му Рита Смит.

"Обади се мъж на име Глен Керли, който ми каза, че е рибар и че е открил "Нокиа"-та ми в стомаха на риба треска. Първоначално помислих, че си прави някаква шега с мен. После разбрах, че човекът говори съвсем сериозно", разказва 45-годишният Андрю Чийтъл.
"Треските са много лакоми - поглъщат всичко, което им попадне. Тези риби имат големи глави и големи усти. В стомасите на трески съм намирал какво ли не - пластмасови чашки, камъни, чаени лъжички, батерии. Чувал съм, че един човек е намирал изкуствено чене. Телефонът на човека малко се беше вмирисал, но съм доволен, че успях да му го върна", казва Глен Керли от Уъртинг, Западен Съсекс. БТА

Actualno.com     Виж повече:


Сподели във facebook


Избрани сайтове стомаха

Най-актуални страници стомаха

  • Детокс с мед и ябълков оцет Детоксикация

  • Причината, поради която не можете да отслабнете Не можете да отслабнете

  • Зов за помощ! Да спасим Гери от рака