Създадоха робокотка/12.02.2009/

робокотка

 

След изобретяването на коала робот, която кима тъжно, ето че идва ред и на по- традиционните любимци да преминат на батерии.
"Мечтаната котка Венера" е странно име, с което са дарили роботизираното пухкаво коте. Идеално е за хора с алергии, които обаче си умират да гушкат котки. Няма косми, няма разходи за храна и за "поддръжка", нито пък дузина малки котенца, които се появяват след нощните похождения на вашата мъркаща любимка.
Котката едва ли ще ви заблуди, че не е робот, но е забавна, понеже може да мига, да мърка и мяука доволно, както и да седи и да ляга по гръб, просейки погалване. Мечтаната котка е дело на Sega Toys, снабдена е със сензори за движение и реагира на докосване. Ако не искате малкото роботче да ви досажда, го настройвате за режим "сън" и готово, изобретателите не са пропуснали да вградят и реакция "разстроена", ако дръпнете робокотката за опашката. Мъркащото създание е решено в бяло и рижаво и много напомня красивите модели от рекламите за котешка храна. На пазара ще се появи през пролетта на цена от 180 Щ.Д., което си е скромна сума според създателите в сравнение с всички пари, които ще похарчите за живо коте и ветеринарните прегледи.
в. Телеграф


Сподели във facebook


Избрани сайтове които

Нови интернет страници които

  • Съвети за здравето на кожата ми Колаген

  • Най-актуални страници които

  • Тайланд и Камбоджа 17.11.2019г. повече » ...

  • Олимпиада Pencil 2 Stylus повече » ...

  • Тасос - мини почивка на острова на сирените повече » ...