Търси се изгубено кученце, помогнете!/28.01.2009/

Уважаеми потребители, моля обърнете внимание на следния зов за помощ:

Мисис България Свят Екатерина Дунева изгуби любимото си куче - 8 месечен родезйски риджбек ( пустинен ловец на лъвове). Кученцето беше подарък за рождения ден на 6-годишния син на миската Енрико.
„Казва се Марк и беше много привързан към мен и цялото ми семейство, също и към целия отбор, защото го доведохме с нас на автомобилните състезания. Сигурна съм, че Марк може да намери обратния път към дома, но само ако е на свобода.
Тази порода се слави с много добри качества и ориентирането е едно от тях, всеки човек, който е имал контакти с породата риджбек, знае за какво говоря. Предлагаме награда от 500 Евро. Бежов e, висок 60 см, с характерната за породата ивица на гърба с обърнат косъм, изгубен е в градинката на НДК на 27януари 2009 г. към 17,00 часа, пише HotNews.bg
Зная, че Марк ще ме познае, когато ме види, той ме следваше плътно навсякъде, все едно съм негов господар и не ме изпускаше от очи. Дори и след месеци, ако се случи да съм наблизо до него, човекът, който го е взел, ще съжалява, защото кучетата никога не забравят първия си стопанин. Причината да го изгубя беше неговото първо кучешко разгонване и една женска. Вече сме информирали Българския Родезийски клуб, както и всички интернет сайтове и форуми за кучета, Националното радио и TV новини, въпрос на време и късмет е да го намерим", каза Дунева.

Публикувано от Paparak.bg на 2009/1/28 18:58:10           Виж повече...
Избрани сайтове Дунева