Арестуваха коза набедена за авто джамбаз 26.01.2009

 

Необичаен престъпник задържаха служителите на реда в Нигерия. Коза бе арестувана по подозрение в опит за въоръжен грабеж на "Мазда" 323, съобщи Дейли Нюз.

Животното бе заведено в полицейския участък с обвинение, че е престъпник, който използва черна магия, за да се трансформира в коза, да открадне колата и да избяга с нея. "Обвиняемото лице" било задържано в ареста, докато властите решат какво да правят.

Говорител на полицията в окръг Куара заяви, че в доклада си за инцидента полицаите са записали, че станали свидетели на опит за кражба и са подгонили заподозрените.

Единият от крадците избягал, а другият внезапно се превърнал в коза. Не можем да потвърдим историята, но животното е в ареста, казва още говорителят и допълва, че трансформацията на автоджамбазът в коза трябва да се докаже научно, тъй като полицията не може да базира обвиненията си на нещо мистично.

В Нигерия, вярванията в черна магия са широко разпространени. Любопитни местни жители се втурнали към участъка, за да видят с очите си козата-престъпник, след като снимката на "заподозряната" се появи в национален вестник.       Actualno.com

Actualno.com


Арестуваха коза 1
2
4


Избрани сайтове престъпник

Най-актуални страници престъпник

  • Баба изхвърли злато и пари през прозореца