Здравейте, моето име е Мики

Из Живота на Един МИНИ Пинчер

Здравейте, моето име е МИКИ, но всички ми викат на строго.. Мико !!

Мама ме е родила в Пловдив, но сега живея в София. Аз съм домашен любимец.
Нямам много приятели, защото не излизам често, но пък вкъщи с пудела Стиви и котката Богдана, също е забавно. Пудела Стиви е мнооого стар /на седемнайсет години/ и мога да правя с него каквото си поискам. Дърпам му ушите, хапя му носа, понякога ми се иска и да потичаме заедно из вкъщи, но той все е уморен и постоянно иска да спи. Е, когато излизам навън винаги сме заедно с него и тогава добре си изкарваме.
С котката Богдана обаче нещата не стоят така. С нея си играем само когато тя иска, а като и писне вместо да си тръгне, тя ме удря :( . Не знам, може би ме мрази вътрешно, задето мен ме глезят повече, но аз нямам нищо против нея. Само да спре да ме удря, че някой ден така ще я захапя, че ще ме запомни.
Имам и един друг приятел, казва се Кърт. И той като мен е куче, ама Чау Чау. От малки се познаваме, но той не идва вкъщи. Виждаме се навън и си играем. Той е много внимателен с мен и винаги се чувствам добре, като сме заедно. Но стига толкова съм Ви приказвал, ами по добре вижте моите албуми:
Избрани сайтове добре

Най-актуални страници добре

  • 17 танцови състава на "Коренът на стария орех" в Оряхово

  • Митрополит Григорий отслужи литургия в оряховски храм на Гергьовден

  • PROFESSIONAL FTXS50K WI-FI 2017, RXS50L Цена и характеристики на моидел FTXS50K, модел FTXS50K одобрен по енергийна ефективност, DAIKIN FTXS50K PROFESSIONAL