Можем ли да задържим офиса на Зелени Балкани в София?05.01.2009

Търсят се възможности

да запазим офиса на Зелени Балкани в София и през 2009.

Зелени Балкани са една от малкото големи неправителствени организации, чийто централен офис е извън столицата – а именно в Пловдив. Въпреки това нуждата от офис – представителство на организацията в София е неоспорима. Офисът в София ни позволи да поддържаме връзка с многобройните членове и симпатизанти на организацията в столицата, да бъдем по-оперативни при работата ни с институциите, да откликваме своевременно, когато към нас се обръщат граждани, да участваме в множеството публични кампании и протести, да поддържаме връзка с експертите и представителите на научните среди от университети и институции в София.

Всичко това ни направи по-ефективни и подобри връзката ни с вас – хората , които милеят за българската природа.

За съжаление, както повечето неправителствени организации Зелени Балкани е “нестопанска организация” и не развива  търговска дейност. Въпреки големия опит и авторитет на организацията и подкрепата на хиляди граждани е много трудно при тези условия да се осигури финансовата стабилност на организацията.
Това налага и закриването на офиса ни в София, освен ако не бъдат намерени алтернативни решения като целеви дарения, проекти или “поделянето на офиса” с друга организация / фирма и пр.

Офисът е с площ 106 квадрата, 3 стаи, кухня + голяма приемна. Намира се до Военната Академия, зад Орлов мост.

За нас е много важно да запазим офиса, защото той ни позволява да бъдем по-оперативни и полезни в нашата работа за опазване на българската природа.
За това и се обръщаме към вас. Ако имате предложения за “съквартирнати” на Зелени Балкани, дарения или други идеи, както и за "оглед" на офиса, пишете ни:

Добромир Добринов, моб. тел. 0884 452 152, ddobrinov@greenbalkans.org
Симеон Марин, smarin@greenbalkans.org, моб. тел. 0889 223 173

Може също да коментирате темата във форума на Зелени Балкани: http://greenbalkans.org/forum/viewtopic.php?p=347#347
Избрани сайтове Зелени

  • Градински център Божилови- озеленяване, производство на растения, затревяване Градински център Божилови предлага озеленяване, производство на растения, дървета и храсти, поддържане на градини, поддръжка на ...