Рибен кебап

Рибен кебап

Един килограм дребна риба се посолява и поръсва с черен пипер, след което се оставя да отлежи 30 минути.
Нарязват се на ситно 4 връзки зелен лук /или 2 глави кромид/ и се пържат с 400 грама червени нарязани на ситно чушки. Добавят се два нарязани домата.

С фолио се застила тавичка, така че краищата му да стърчат нагоре. Върху него се редят ред риба, ред зеленчук, досвършване на продуктите. Последният пласт трябва да е зеленчуков. Отгоре се полива с около 100 мл. олио. Сместа се покрива с лист фолио, като се захваща /подгъва/ заедно с долния пласт, така че да няма дупки. Пече се в предварително загрята фурна.
в. Рибар
Неделка Митрева





PVC Рехау профили от Чех Пласт.. Профили Рехау от Чех-Пласт.  повече » chehplast.com 


Окачени фасади от Чех Пласт. Чех Пласт за по-добрата фасада.  повече » chehplast.com 


Чех Пласт е сертифициран представител на немската дограма Rehau  повече » chehplast.com