« назад


Рибен кебап

Един килограм дребна риба се посолява и поръсва с черен пипер, след което се оставя да отлежи 30 минути.
Нарязват се на ситно 4 връзки зелен лук /или 2 глави кромид/ и се пържат с 400 грама червени нарязани на ситно чушки. Добавят се два нарязани домата.

С фолио се застила тавичка, така че краищата му да стърчат нагоре. Върху него се редят ред риба, ред зеленчук, досвършване на продуктите. Последният пласт трябва да е зеленчуков. Отгоре се полива с около 100 мл. олио. Сместа се покрива с лист фолио, като се захваща /подгъва/ заедно с долния пласт, така че да няма дупки. Пече се в предварително загрята фурна.
в. Рибар
Неделка Митрева


Избрани сайтове Рибен

Най-актуални страници Рибен

  • История на Полша История

  • Великден на Олимпийската Ривиера - Mediterranean Village 5*HB, Paralia Katerini Великден на Олимпийската Ривиера - Mediterranean Village 5* - Paralia Katerini

  • + Рибен кебап + Шишчета от хек + Млечна салата с пушена риба + Пълнен толстолоб в тесто + Кефал по гръцки + Риба с къри и бяло вино + Филе от риба + Шаран в тесто + Варена пъстърва с кисели краставички + Рибник + Никулденска пита + Шаран на черно + Пълнен шаран + Риба на пара с моркови + Джинджифилова риба + Салата от риба с маруля + Предястие от мариновани рибки + Рибна консерва + Запеканка от бяла риба с картофи + Риба с пикантен сос + Салата с риба тон и маргаритки + Сьомга със сини сливи + Панирани миди + Пълнен шаран в тесто + Рецепта за Никулден + Риба на тиган + Оризова салата със скариди + Печена скумрийка във фолио + Задушена риба с ядки + Пастет от риба тон + Рибени кюфтета + Суши + Ципура на фурна + Салата с авокадо и скариди + Пикантна рибена супа + Салата от калмари със зелен чили винегред + Редена зеленчукова салата със скариди + Паеля с морски дарове + Шаран по селски - рецепта + Бяла риба в сол + Хапки с риба тон + Студена пица с пушена сьомга + Рибен кебап с филе от морска риба + Бяла риба със зеленчуци на фурна + Сьомгова пъстърва чистена и печена
    All Rights Reserved, ZooHit 2008, Sofia / условия на ползване / контакти