Barbus everetti, Барбус еверети

Стадна риба, която мирно обитава водните слоеве. Достига до 13 см.
Белези: 2 чифта мустаци. Женската е по-силна. Развъждането е възможно.
Подреждане: ратителност покрай стените и отделни яки растения, меко дъно, широко свободно пространство за плуване. Сборен аквариум.
Вода: 25-27 градуса С, престояла вода, евентуално доливане на прясна вода.
Храна: тубифекс, водни бълхи, циклопс, ларви на комари, суха храна, зелена салата.
Разпространение: Югоизточна Азия /Сингапур, Саравак, Борнео, остров Бунгуран/.




*

Избрани сайтове възможно

Най-актуални страници възможно

  • Календар бележници и тефтери за реклама с печат Календар бележници

  • Рекламни работни календари с 2 тела Работни календари с 2 тела

  • Изтича срокът за подаване на коригиращи декларации