Кучкарка №1 пристига в България с най-красивото йорки в света

Сабрина Паризи, италианската Парис Хилтън, която преди две години

издаде книга за кучета в България, каца в София на 13 септември. Сабрина, която от 11 години живее в Лос Анджелис, пристига заедно със своето йорки Моцарт- световен шампион по красота за 2004 година. Нейният любимец пътува в първа класа с отделен билет в самолета. "Вълнувам се много, ще остана цяла седмица в България, а ако много ми хареса, вероятно ще удължа престоя си там", заяви пред НТ Паризи.
Интересът към разглезената богаташка у нас е голям и тя ще гостува на няколко ТВ предавания- сутрешния блок на Нова телевизия, "Шоуто на Азис" и "На животните с любов" с Роси Кирилова, и др. Освен за кучета Сабрина ще разказва цветно за живота в нощен Ел Ей и нейната слабост- пазаруването в скъпи бутици по Родео Драйв. Паризи ще престави и новата си книга "Glitz & Glam with Dogs & Cats".
Италианката е наясно с историята на България още от своето детство. Една от нейните баби, с име Цонка, кътала книга за родината си в семейната библиотека. Като дете Сабрина често разгръщала нейните страници от любопитство. Тя е запозната и с нашата кухня благодарение на певеца Краси Аврамов и неговата мениджърка Ирена Александрова, защото често им гостува в Ел Ей. От човека на НТ пък бе подготвена да казва:"Как си? Моля, благодаря и довиждане, много целувки."
Сабрина е наследничка на богат строителен род в Италия. В САЩ тя е един от най- популярните развъдници на йоркширски териери. Певицата Анастейша е горда притежателка на едно от Сабринините лаещи бебета. Омъжена е за италианец, от когото има две малки дъщерички.


ЛОС АНДЖЕЛИС
Пепа ПЕТРОВА
Избрани сайтове Сабрина