Чау- чау

Чау Чауу

Височина на холката/ Тегло: Не под 45.7 см, по- добре- 50 до 60 см; 20 до 25 кг.

Цвят: Едноцветно- черно, синьо, червено, кремаво, пламтящо, сребристосиво, бяло. Езикът и устните трябва да бъдат синкавочерни.

Подходящо: Предимно за самотноживеещи, спокойни личности с разбиране за кучетата, които макар и да живеят в града, предпочитат едро и силно куче.

По- малко подходящо : За хора, очакващи, че кучето ще им се подчинява и изпълнява заповеди безусловно или не допускат то да проявява своя воля. Не е куче за начинаещи.

Потребност: Средноголямо жилище, но може да се гледа и в оградено място, тъй като не се чувства добре в помещения с централна отопление. Нуждае се от собственик, който го разбира, но проявява твърдост, а освен това ежедневни основни грижи за космената му покривка. По принцип няма нужда от много движение, но през лятото трябва да се извежда често.

Предимства: Подчинява се само на един господар, когото- макар и понякога против волата си- слуша и му е много вярно. Умно, достолепно куче, чието лице трудно се вижда, бдително, но не шумно.

Някои недостатъци: Отнася се любезно- резервирано до равнодушно към останалите членове на семейството, а към непознатите недружелюбно. То е куче за един човек, не е игриво и не държи на децата. Противни са му намордник и каишка, препоръчва се гръдна препаска.

Продължителност на живота: 14 до 16 години.


Чау 1
Чау 2
Чау 3
Чау 4
Чау 5
Чау 6
Чау 7
Чау 8
Чау 9


Избрани сайтове много

  • Иновации в Земеделието поликарбонат, поликарбонат, поликарбонатни плоскости, поликарбонат цени, поликарбонат цвят, плоскости от поликарбонат, многокаме ...

  • Нови интернет страници много

  • Кристал Блу Центробежни помпи за вода

  • Най-актуални страници много

  • Какви подаръци желаят най - много жените? 10 - те най!

  • Центробежни повърхностни помпи за вода FORAS Центробежни помпи за вода