Уестхайланд уайттериер

Уестхайланд   Бял териер

Височина на холката/ Тегло: Около 25 до 28 см.; 7 до 10 кг.

Цвят: Чисто бял.

Подходящ: За весели хора и семейства с деца, които желаят малко, весело и игриво куче.

По- малко подходящ: За хора, които се притесняват от усилията и времето, необходими за ежедневното поддържане на космената покривка.

Потребност: Ежедневно излъскване, разресване и изчеткване, умерени разходки, но не силови и много контакти, игри и занимания със семейството. Достатъчно му е малко жилище, особено ако има и градина. Тъй като понякога може да е доста своенравно, възпитанието му не е много лесно- нужни са настойчивост и внимание.

Предимства: Здраво, забавно малко куче с декоративна космена покривка, което се отглежда лесно, като се изключат грижите за козината и някои трудности при възпитанието. Обича да играе с деца, податливо на обучение и когато порасне, става обичлив и доволен домашен приятел.

Един недостатък: Ако се оставя често само, започва да джавка и досажда на съседите. Но ако тази склонност се потисне от началото, достатъчна е само една строга дума, за да замълчи.

Продължителност на живота: 12 до 14 години.
Избрани сайтове малко

  • М-Бус ООД автобуси за Бургас, Варна, Слънчев бряг, В.Търново, Карнобат ... Автобусна фирма М-БУС работи с около 100 автобуса, от които 36 чисто нови автобуса в т.ч. 12 автобуса на възраст до 5 години. ...

  • Най-актуални страници малко

  • Ускорени курсове за начинаещи: Windows, Word, Excel, Internet Интензивен курс за начинаещи

  • Курсове по компютърна грамотност за начинаещи: Windows, Word, Excel, Internet Начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet

  • Италиански езера и Френска Ривиера (от София и Варна) - 04.05.2019 повече » ...