Неаполитански мастиф

Наеполитански Мастиф

Височина на холката/ Тегло: Мъжки 65 до 75 см, женска 60 до 70 см; до 70 кг.

Цвят: Черен, сив, оловносив, жълт, освен това- сив във всички нюанси с черни ивици. Всички цветове може да бъдат комбинирани с бяло петно на гърдите и по пръстите.

Подходящ: За силни и енергични хора, които могат правилно да ръководят този "пакет от сила".

По- малко подходящ: За хора, които нямат опит във възпитанието и отглеждането на едри кучета, за физически слаби или възрастни хора.

Потребност: Силна ръка и абсолютно последователно възпитание. Най- добре е това куче да се гледа в оградено място, но не трябва да бъдеизолирано от живота в семейството. Еженевно трябва да бъде извеждано за продължителна разходка. Грижата за космената покривка е безпроблемна. Разходите по изхранванео му не са малки, тъй като се храни основно с месо.

Предимства: Външният му вид, изглежда опасно, действа малко отблъскващо, но всъщност това куче е с добър и предан характер и спокоен темперамент. Проявява голяма привързаност към семейството и особено към господаря си и след съответно обучение развива превъзходни качества на пазач и защитник.

Някои недостатъци: Обикновено е търпеливо само с деца, с които е отраснало заедно. Но поради голямата си сила и тегло не е кучеза деца. Ако е възпитано лошо, може да стане непредвидимо, опасно агресивно и хапливо.

Продължителност на живота: Около 10 години.

Опънати тавани 3D опънати tavani до вас когато ви трябва CLIPSO! Simply incredible!! Нови, модерни, предпочитани, желани. Лесни за поддръжка и почистване. Клипсо и opunati tavani  повече » www.clipso.bg 

opanati tavani 3D опънати tavani CLIPSO! Simply incredible!! Най-новите и най-предпочитаните методи и технологии, строителство и ремонти за вашите opanati tavani до вас когато ви трябва от Клипсо. Всичко за опънатите тавани, видове, методи, материали..
tavani Тавани, най-модерни, най-желани, най-предпочитани до вас когато ви трябва. Опънати тавани 3D опънати tavani CLIPSO! Simply incredible!! Когато можем да вкараме небето у дома, в офиса, ресторанта, хотела... Клипсо tavani, най-предпочитаният избор!