»рландски сетер

»рландски сетер

¬исочина на холката/ “егло: 54 до 62 см, 18 до 25 кг.∆енските са малко по- ниски и по- леки.

÷в€т: Ѕлест€щозлатист махагоновочервен.

ѕодход€щ: «а хора "шик", ловци и спортни семейства.

ѕо- малко подход€щ: «а малко неуравновесени или припрени хора.

ѕотребност: —редногол€мо жилище, а по- добре къща с градина. Ќужно му е да излиза много, както и много внимание.  осмената му покривка тр€бва ежедневно да се разресва добре /евентуално за се излъсква/ и за се изчетква, за да не се образуват сплъст€вани€. ¬ажни са и грижите за ушите.

ѕредимства: ƒисциплинирано и привързано, предимно към господар€ си. „увствителен, при€тен, но и енергичен характер. ≈стествено, за да ловува, е необходимо обучение, може да се използва широко при работа на полето и във вода. “о е мило и търпеливо към деца и общо взето е с добро здраве.

Ќ€кои недостатъци: ѕро€в€ва склонност към кражби, скубе се доста и обикновено не обича да пътува с кола. Ќе е напълно сигурен пазач. Ћесно може да затлъстее, тъй като апетитът му е по- гол€м, отколкото е добре за него.

ѕродължителност на живота: 14 до 16 години, а при добро гледане и грижи до 20 години.

 ак да избера мо€та рокл€ за сватбата???  ои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и ко€ стои най-добре на т€лото ¬и!  повече ї www.ruminabg.com 

булченски рокли цени Ќиските цени са факт! Ѕулченски, абитуренски рокли, официални цени цени - www.ruminabg.com  ак да избера мо€та рокл€ за сватбата???  ои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и ко€ стои най-добре на т€лото ¬и! Ќай-подход€щата рокл€ за вашата фигура
сватбен салон  ак да избера мо€та рокл€ за сватбата???  ои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и ко€ стои най-добре на т€лото ¬и!