Далматинец

Далматинец

Височина на холката/ Тегло: Мъжки 55 до 60 см, женска 50 до 55 см; Около 25 кг.

Цвят: Петна и точки- черни или кафяви върху чисто бяло- колкото по на гъсто са точките, толкова по- добре.

Подходащ: За амбициозни спортни семейства с деца, които обичат туризъм, гимнастика, каране на велосипед или езда.

По- малко подходящ: За домошари и недостатъчно душевноуравновесени хора.

Потребност: Не много малко жилище, по възможност с градина. Сравнително ограничено поддържане, но много извеждане. Нуждае се от много внимание, тъй като иначе става меланхоличен.

Предимства: Възпитава се лесно, верен и винаги в добро настроение. Обича да играе с деца. Куче, което обича чистотата, бдително и без особена ловна страст.

Някои недостатъци: Извънредно чувствително при разногласия в "неговото" семейство. В случай на проявена несправедливост злопаметно с години.

Продължителност на живота: Около 12 години.

При покупка имайте предвид: Малките синеоки кученца и останалите от същото котило нерядко са с увреден слух или напълно глухи!

ТОП оферти и промоции за хотели в Несебър - Несебър хотели цени. Оферти и промоции По малко от 40 лева може да Ви излезе нощувка със закуска и вечеря в 3 звезден хотел до плажа в Несебър!  повече » elirihotel.com 


По малко от 40 лева може да Ви излезе нощувка със закуска и вечеря в 3 звезден хотел до плажа в Несебър! ТОП цени, и промоционални предложения със закуска и вечеря!  повече » elirihotel.com