Бултериер

Бултериер

Височина на холката/ Тегло: В стандарта не е уточнено, но средно около 45 см.; 23.5 до 28 кг.

Цвят: Едноцветен- чисто бял, черен, червеникавожълт, кафяв; двуцветен- черно и бяло, както и с кафяви ивици, често с бели петна.

Подходящ: Само за хора, разбиращи от кучета, които могат добре да се справят с тях.

По- малко подходящ: За "всеки"; не е за хора, които обичат само красивото.

Потребност: Не особено много място, най- добре е да се гледа в средноголямо жилище, по възможност с оградена градина. Нужна му е много любов, на която отвръща. Поддържането на космената покривка е безпроблемно.

Предимства: Сигурен пазач и защитник, без да е твърде шумен. Безусловно предан на господаря си, чието превъзходство трябва да чувства винаги. Не е побойник, но реагира бързо и остро, ако го нападнат или господарят му е заплашен.

Някои недостатъци: В невежи ръце или неправилно възпитан, може да бъде опасно "оръжие", при което не се знае, кога ще "задействува". Чувствителен към студ и влага.

Продължителност на живота: 12 до 15 години.

Как да избера моята рокля за сватбата??? Кои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и коя стои най-добре на тялото Ви!  повече » www.ruminabg.com 

булченски рокли цени Ниските цени са факт! Булченски, абитуренски рокли, официални цени цени - www.ruminabg.com Как да избера моята рокля за сватбата??? Кои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и коя стои най-добре на тялото Ви! Най-подходящата рокля за вашата фигура
сватбен салон Как да избера моята рокля за сватбата??? Кои са 5-те най-разпространени рокли за сватба и коя стои най-добре на тялото Ви!