Бостънтериер

Бостънтериер

Височина на холката/ Тегло: 30 до 38 см.; 6.8 до над 11 кг.

Цвят: Черен на ивици или лъскавочерен, с бели маркировки по главата /също и с фенер/, шията, гърдите, предните и задни крака под скакателната става.

Подходящ: За самотни хора и семейства, дори да живеят в града.

По- малко подходящ: За хора с недостатъчно търпение, тъй като бостънтериерът трябва да се възпитава настойчиво и с търпение. Спокойствие и настоятелност са наложителни.

Потребност: Ежедневно извеждане, но не обича големи преходи. Поддържане на космената покривка без проблеми- редовно изчеткване и от време на време разтриване с леко навлажнена кожена кърпа. Необходимо е много внимание и занимания. Чувствува се добре и в малко жилище.

Предимства: Интелигентно, бдително, обичливо домашно куче и компаньон. Благодарение на тези си качества си е спечелило славата на "американско национално куче". Някъде купират ушите му.

Един недостатък: Въпреки че през последните 30 години чрез разплод е постигнато смекчаване на агресивния му темперамент /чрез кръстосване между булдог и бултериер/, все още има отделни екземпляри, склонни към настървеност и хапливи.

Продължителност на живота: 10 до 12 години.

Акумулатори с 2 и 3 години гаранция директно от вносителя Кит-93. тягови акумулатори  повече » www.kit93.com 

акумулатори за мотоциклети Акумулатори с 2 и 3 години гаранция директно от вносителя Кит-93
акумулатори Искра Акумулатори с 2 и 3 години гаранция директно от вносителя Кит-93