риболов в Керамоти, Гърция

Ако се питате къде кълве в Гърция, Керамоти е истински рай за въдичарите - риба се лови навсякъде - от плажа, от кея, а билет не се изисква. Рибарското пристанище на Керамоти е едно от най-популярните места за риболов в Гърция.

На риба в Керамоти се ловят предимно заргани, лавраци, ципури, мормуни, лефери и октоподи, морски кефал, сафрид. Можете да опитате и улов на бяла риба.

"Bellevue apartments" предлагат на Вас, страстни рибари организиран риболов до остров Тасупула, където гъмжи от риба! Малка гемия от трима до петима рибари управлявана от правоспособен гръцки капитан! От спестените пари от нощувката - за риба в морето!

Офертата включва:

*Настаняване в ТРИСТАЕН апартамент - спалня, хол с разтегателен диван, напълно оборудвана кухня, тераса

*Цена за настаняване на 4 души - 70 лв на вечер

*Цена за настаняване на 6 души + 30 лв на вечер, заплаща се на място на рецепция


за риба в Керамоти


Избрани сайтове Керамоти

Най-актуални страници Керамоти

  • Тасос - мини почивка на острова на сирените повече » ...

  • Най-нови коментари Керамоти

  • Лято през юни в Керамоти, Гърция Това лято бяхме при вас юни месец и бяхме ангажирали с компанията ни 4 апартамента, като лично ние даже си удължихме 2 пъти престоя.:) По всичко личи, че много ни е допаднало, тъй като имаме запитване към вас за септември, вече в увеличен състав - 6 апартамента.:)))

  • Влюбени сме в Керамоти... Влюбени сме в Керамоти и апартаментите "Белвю". Те са модерни, чисти и просторни. Незабавно се почувствахме у дома. Персоналът е приятелски настроен, а стаите се почистват ежедневно. Почувствахме се приятно от милото отношение. Мястото е страхотно - тиха улица, недалеч от плажа и супермаркета. Бързият интернет позволи на хора като нас да поработваме от време на време от този прекрасен имот. Ще

  • Престоят ни в апартаментите Белвю в Керамоти беше страхотен. Престоят ни в апартаментите "Белвю" беше страхотен. Стаите са чисти и имат всичко необходимо. Персоналът е много приятелски настроен и готов да помогне.Апартаментите са на 2 минути пеша от плажа. Интернетът и сателитната телевизия ни позволиха да останем във връзка с приятелите и семейството в Канада!! Бихме препоръчали това място на приятели и познати!