Започна фестивалът на мановия мед в Царево

 - Започна фестивалът на мановия мед в Царево

Царево. Фестивалът на мановия мед в Царево ще бъде открит официално днес в 10.00 часа.

Това съобщи за радио „Фокус”- Бургас неговият дългогодишен организатор Манол Тодоров. Очаква се на събитието на площада в центъра на града да присъства и представител на Държавен фонд „Земеделие”. В рамките на фестивала ще бъде изнесена лекция по усвояване на средства по национална тригодишна програма. Във вторник на централния площад от 20.00 часа се организира дегустация на странджански манов мед. И тази година участниците ще са около 25 производители от цялата страна като ще се представят всички видове пчелни продукти, но с акцент на странджанския манов мед. Изложението на пчелни продукти ще продължи до 15 август. Успоредно на изложението в Царево, пчелни продукти са изложени и на ул. "Атлиман" в Китен.
Калина ЕНЧЕВА
Агенция Фокус
Снимка: Информационна агенция "Фокус"
Избрани сайтове Царево

  • Хотел Замъка Царево Хотел "Замъка" е разположен на площ 5000 кв. м и се намира в курортната част на гр. Царево, в непосредствена близост до центъра, ...

  • Най-нови коментари Царево

  • Хотел Замъка Царево Бях на почивка в хотел Замъка в Царево. Хотела е супер. Обслужването е на доста високо ниво. Останах приятно изненадан, както от хотела, така и от град Царево.